nurmenmarkku Monista asioista mielipide - harvoista jopa oikea!

Nyhtökauraa valmistetaan Urho Kekkosen kadulla!

Tulevissa kevään kunnallisvaaleissa ehdokkaiden hankinta lienee helpointa Helsingin keskustan vaaliasiamiehellä. Aidot stadilaiset näet saavat sitä mitä haluavat, kunhan vain ymmärtävät äänestää keskustaa. Ja yksikin valittu tarvittaessa riittänee.

 

Näin on, ainakin jos historia toistaa itseään kahden vuoden takaa.

 

Yksi Helsingistä valittu kansanedustaja ja Uudeltamaalta vauhdikkaasti ehdokkaaksi nostettu Uuden Lastensairaalan ”kummitäti” riittivät keskustalaisen irtiottoon alkiolaisesta ”köyhän asialla” olosta.

 

Olemme saaneet havaita kuinka on käynyt, vaikka Keskustalla on 44 kansanedustajaa valittuna muualta Suomesta kuin Helsingistä ja Uudeltamaalta. Keskustavetoisen hallituksen politiikka tuntuu kovin kaupunkikeskeiseltä ja kasvukeskusten ulkopuolista maaseutua vähättelevältä.

 

Taas ensi helmikuussa kokoontuvassa eduskunnassa reippaasti alle prosentin äänisaaliilla jakaranda-tuolille palaava Pekka Puska ilmentää veikeästi keskustan ikiaikaista tavoitetta saada jalansijaa Helsinkiin.

 

Hassu juttu sikäli, että lääketieteen tohtori Puska on kritisoinut hallituspuolueiden päätöstä puoltaa A-oluen vapaampaa saatavuutta. Alkiolaisuuden kaikuja siis?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat